Zoeken naar bob tattoo rotterdam

bob tattoo rotterdam
Tattoo Bob B.V. Rotterdam Oozo.nl.
is gevestigd op Delistraat 4-10 te Rotterdam en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24329520 en is gelegen in Katendrecht in de gemeente Rotterdam. Bij Tattoo Bob B.V.
Tattoo Bob definitie Encyclo.
Tattoo Bob heeft een tatoeage-praktijk in de wijk Katendrecht op Rotterdam-Zuid. In 1968 begon Bob met tatoeëren in een keldertje op de Brede Hilledijk op Katendrecht. In deze tijd zaten er respectievelijk maar vier tattooshops in Nederland en Bob hoort bij de pioniers van Nederland op het gebied van tatoeage.
Memorial tattoo voor Job Dura.
Tijdens een korte toespraak liet de voorzitter van de Raad van Bestuur zich ontvallen, dat het in Katendrecht exact 160 jaar geleden was dat de eerste generatie Dura en tevens naamgenoot er een timmerwinkel begon. Na de renovatie van Theater Walhalla dat zich aan de overzijde van Tattoo Bob bevindt, is hij er trots op dat Dura Vermeer dit keer de klantenzaak van Neerlands bekendste tattoo-artiest mocht renoveren. Tattoo Bob is een icoon in Rotterdam en ver daarbuiten.
Tattoo Bob The Legendary Tattoo shop.
Donderdag 18 April staan wij weer voor u klaar! Vriendelijk groet Team Bob. Tattoo Bob in Rotterdam Tattooshop Piercingshop. Tattoo Bob runt sinds 1968 een tattoo-/piercingshop gevestigd in Rotterdam Katendrecht en behoort tot één van de eerste tattooshops in Nederland.
Openingstijden Tattoo Bob B.V. Delistraat 4-10 in Rotterdam.
De vestiging van Stacks Tattoos die het meest in de buurt ligt van de aan de Delistraat 4 is de Stacks Tattoos aan de Maashaven Zuidzijde 2. Meer tattoo shop in Rotterdam Bedrijven in de buurt van Tattoo Bob B.V.
Tattoo Bob Beoordelingen Beoordelingen van Tattoo Bob www.tattoobob.nl. Trustpilot beoordelingen.
Hallo, had wel van tattoobob gehoord in rotterdam, maar nooit geweest heb nu advies gevraagd vanwegen verkeerde pmu wenkbrauwen, gezet in een tattooshop zijn nu donkerpaars en worden nu weggelaserd bij bob door huidterapeute geweldig geholpen gister eerste behandeling gehad ging prima weinig pijn moet waarschijnlijk nog 4x maar heb er alle vertrouwen dat het helemaal goed komt ik ga zeker het hele traject afmaken en dan mooie bij bob laten zetten had gelijk hier na toe moeten gaan gr nelly. Alleen de laatste beoordeling zal meetellen in de TrustScore van het bedrijf. Toon 1 beoordelingen in andere talen. Is Tattoo Bob uw bedrijf?
Home Faketattoo.nl.
Deze Douwe Bob tattoo vind je hier. Wat je ook kiest, wij maken er een plaktattoo van die je binnen 1-2 werkdagen ontvangt België: 2-3 werkdagen met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Vanaf 638, heb je al twee zelfgemaakte neptattoos in huis, inclusief verzendkosten en btw. Met een tijdelijke tattoo kun je je geliefde verrassen, je bedrijf, organisatie of evenement promoten of testen hoe een echte tattoo er uit zou zien.
Nieuwe tattoo voor Douwe Bob Tattoo Platform.
Home / Celebrity Ink / Nieuwe tattoo voor Douwe Bob. Nieuwe tattoo voor Douwe Bob. Douwe Bob heeft sinds een paar dagen een nieuwe tatoeage op een nogal prominente plek: in zijn hals. Het gaat om een roos met een tak.
Openingstijden Tattoo Bob B.V. Rotterdam 3072 ZK Adres Telefoon.
Tattoo en piercing studios Rotterdam. Tattoo Bob B.V. Sluit in 8 h 51 min. Openingstijden en Tattoo Bob B.V. 010 484 4694. Openingstijden en Tattoo Bob B.V. Sluit in 8 h 51 min. 100: PM 1000: PM. 100: PM 1000: PM.
Bestel hier jouw exemplaar van het tattoo boek Feyenoord Forever FSV De Feijenoorder.
Home Uitgelicht Bestel hier jouw exemplaar van het tattoo boek Feyenoord Forever. Bestel hier jouw exemplaar van het tattoo boek Feyenoord Forever. 21 november 2018. Deel op Facebook. Tweet op Twitter. Je kunt er bijna niet meer om heen. Het boek Feyenoord Forever Feyenoorders en hun tattoos is uit!
Tattoo Bob Rotterdam, The Netherlands Shopping Lonely Planet. facebook. pinterest. twitter. flipboard.
Europe The Netherlands Rotterdam Shopping. Art in Zuiden. Share on Twitter Share on Facebook. Tattoo Bob is a Rotterdam and Katendrecht legend, tattooing here on the cape since 1968. Bike Tour of Rotterdam. 28.74 and up. RIB-Experience BIG City Tour.
Tattoo Bob Tattoo Shops in Rotterdam vergelijken!
Het lijkt echt op afgunst. Tattoo Bob is bekend en een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. Al hun werk is terug te vinden op internet en tv. Iedere keer als ik naar tattoo Bob ga is het er super druk, dat lijkt me niet voor niets!

Contacteer ons