Resultaten voor bob tattoo rotterdam

bob tattoo rotterdam
Navelpiercing @ Tattoo Bob, Rotterdam.
Ik ben bij Tattoo Bob geweest in Rotterdam en damn wat was het daar druk voor de mensen doe een tattoo wilden laten zetten.gelukkig was ik al na een half uutje wachten aan de beurtdaarvoor nog even de formulieren ingevuld.
Ik wil mijn eerste tattoo laten zetten Archive MixFight.nl.
Heeft hier iemand goede ervaring met een tattoo shop in overijssel? Ik wou hem anders graag bij TATTOO BOB TATTOO PIERCING PERMANENTE MAKE-UP. DELISTRAAT 4-10 ROTTERDAM http//www.tattoo-bob.nl: laten zetten maar die zit in R'dam. Toevallig iemand een keer bij East Side Tattoos Enschede geweest?
Tattoo Bob B.V. Rotterdam Oozo.nl.
is gevestigd op Delistraat 4-10 te Rotterdam en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24329520 en is gelegen in Katendrecht in de gemeente Rotterdam. Bij Tattoo Bob B.V.
Tattoo Bob al vijftig jaar op Katendrecht Rotterdam AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig s
Een halve eeuw later is Tattoo Bob een begrip. Het is druk bij een van de oudste en bekendste tattooshops van het land. Aan de balie op het Rotterdamse schiereiland Katendrecht staat een flinke rij. In de leren banken voor het raam zitten mensen te keuvelen, al dan niet met een bekertje koffie in de hand. Het, is hier soms net een buurthuis. Mensen komen graag voor een praatje' Moelker vindt het prima. Hij praat zelf ook graag. Tatoeëren, is een sociaal beroep, zegt hij. Verder in het nieuws. UPDATE/VIDEO Opnieuw terreurverdachte 24 aangehouden in Rotterdam.
Tattoo Bob Rotterdam Openingstijden Delistraat 4-10.
Openingstijden Tattoo Bob Rotterdam. Tattoo Bob in Rotterdam is vandaag vanaf 1300: open. Tattoo Bob Rotterdam. 3072 ZK Rotterdam Tel: 010-4844694. Deze week: 16 apr. Volgende week: 23 apr. Foutieve gegevens op deze pagina? Bekijk de dagaanbieding bij BOL.COM! Meer tattoo in Rotterdam.:
Tattoo Bob Bv Rotterdam 3072 ZK Rotterdam, Delistraat 4-10, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 24329520.
Neem contact op met één van onze consultants per telefoon van maandag tot vrijdag van 900: tot 1230: uur en van 1330-1700: vrijdag tot 1600, of stuur uw bericht via e-mail. 31 85 064 0312. Opzoeking te breed. Verfijn uw zoekopdracht Locatie Wat, wie? Zuid-Holland Rotterdam Tattoo Bob BV.
Tattoo Bob The Legendary Tattoo shop.
3072 ZK Rotterdam. Piercing en tattoo zonder afspraak. Laser, PMU MHP op afspraak. Tattoo Bob in Rotterdam Tattooshop Piercingshop. Tattoo Bob runt sinds 1968 een tattoo-/piercingshop gevestigd in Rotterdam Katendrecht en behoort tot één van de eerste tattooshops in Nederland.
Tattoo BOB Tatoeage Delistraat 4-10, Rotterdam, Zuid-Holland Telefoonnummer Yelp.
Delistraat 4-10, 3072 ZK Rotterdam. 3072 ZK Rotterdam. Beauty en spa's' Tatoeage. Foto van Tattoo BOB Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland door Nikki O. Foto van Tattoo BOB Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland door Anne D. Ik denk het niet. Ik heb wel beter gehad.
Beroemde tattooshops in Nederland.
Er zijn veel beroemde tattoo shops in Nederland, maar welke worden vaak bezocht en waarom? We bespreken er hier vijf om je een beeld te geven van de beroemde tattooshops in Nederland. Sinds 1968 bestaat Tattoo Bob, deze shop is gevestigd in Rotterdam en is een van de eerste tattooshops in Nederland.
Tattoo Bob Mannen van de Kaap Onze Haven.
Sinds 1969 runt Tattoo Bob een tattooshop in Rotterdam, één van de eerste tatoeëerwinkels van Nederland. Sinds jaar en dag komen mensen van heinde en verre om zich te laten tatoeëren door Bob en zijn familie. Het is dan ook niet gek dat Tattoo Bob zich tot de bekendste tatoeëerders van ons land mag rekenen.
Katendrecht als bakermat van de tattoo RTV Rijnmond.
De tattoo-geschiedenis van Nederland begint op Katendrecht in Rotterdam. In de hoogtijdagen zijn er wel acht tattoo-shops te vinden op de geringe 55 hectare die de Kaap rijk is. Nu is het er nog maar één: die van Tattoo Bob.
Tattoo Bob Rotterdam, The Netherlands Shopping Lonely Planet. facebook. pinterest. twitter. flipboard.
Art in Zuiden. Share on Twitter Share on Facebook. Tattoo Bob is a Rotterdam and Katendrecht legend, tattooing here on the cape since 1968. Bike Tour of Rotterdam. 29.13 and up. Rotterdam, Delft, The Hague from Amsterdam plus Spido Boat.

Contacteer ons