Zoeken naar tattoo shop rotterdam

tattoo shop rotterdam
The Story Behind. Crooked Tattoos Hotterdan.
In Rotterdam zijn er behoorlijk wat tattooshops te vinden met ieder hun eigen stijl. Crooked Tattoos onderscheidt zich in mijn ogen allereerst door een mooi etablissement met veel hout en te gekke ontwerpen aan de muur. Mensen moeten zich prettig bij ons voelen. Als je binnenstapt wordt je direct aangesproken. Ik wil een shop met een open uitstraling hebben, zegt Shahamir. Bovendien vind je hier een kenmerkende tattoo stijl, namelijk traditional blackwork.
Tattoo Studio Jan Rotterdam.
Mede dankzij onze decennia lange ervaring is Tattoo Studio Jan 1 van de oudste ongeveer 35 jaar en bekendste studio's' in Nederland. Uit ons professionele Team van gemiddeld 10 Tattoo Artiesten en 2 floormanagers zijn er altijd een aantal bij Tattoo Studio Jan in Rotterdam aanwezig, wij kunnen dan ook alle tattoo stijlen en letter type's' realiseren.
The Office Electric Tattooing.
Néomi van Aerde. Welcome to the official website of The Office Electric Tattooing, your friendly neighbourhood tattoo parlour in the heart of Rotterdam. For bookings and information, please send an email to info@theofficetattoo.nl or call the shop at 31 638355854.
Horloges en sieraden Lucardi Juwelier Lucardi.nl.
Lucardi Juwelier is de grootste op het gebied van sieraden en horloges. Met een landelijke dekking is er altijd een Lucardi winkel bij jou in de buurt. Neem eens een kijkje in de online shop van Lucardi Juwelier en sta versteld van het aanbod aan sieraden en horloges.
Tattoo Shops Rotterdam Bokt.nl.
Welke in Rotterdam heb jij het laten zetten, en waarom heb je voor die shop gekozen? Berichten: 21958 Geregistreerd: 23-09-05 Woonplaats: Ljouwert. Re: Tattoo Shops Rotterdam. Geplaatst: 27-07-06 1302.: Tattoo Bob zit die niet in Rotterdam? iig wel in Katendrecht.

1e Middellandstraat 112b 3021 BH Rotterdam. Pages Navigation Menu. Micro Haar Pigmentatie. Maandag tot en met Zaterdag 1300: tot 2000: uur Zondag op afspraak. Volg ons op Facebook en Instagram. Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op. Hier kunt u ons werk bekijken, voor recent werk verwijzen wij u naar Instagram of Facebook. Wij hebben regelmatig leuke acties op Facebook, Instagram en website. Tattoo Studio West. Tattoo Studio West is al bijna 30 jaar een begrip als het gaat om kwaliteit en veilig tatoeëren.
Rotterdam Ink Droom jij ook van een geweldige tattoo? Kom langs!
Tattoo Bob The Legendary Tattoo shop.
Wij hebben ook een uitgebreid assortiment aan piercings in onze piercingshop, in onze winkel op Katendrecht Rotterdam. Alle informatie over het zetten van een tatoeage of piercing kunt u vinden op onze website. Wij tatoeëren en piercen vanaf 16 jaar. Piercen onder de 16 jaar doen wij alleen met toestemming van één van de ouders. Intiempiercings en het piercen van tong, tepel en micro-dermals is vanaf 16 jaar. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, in geval van twijfel vragen wij hier om. HAAR KLINIEK, PERMANENTE MAKE UP TATTOO WEGLASEREN. Tattoo Bob is een zeer laagdrempelige shop waar naast tattoos en piercings ook cosmetische en beauty behandelingen worden aangeboden.
Jeroen's' Tattoo Piercing shop in Rotterdam Tattoo shop.
Jeroen's' Tattoo en Piercing Shop. Welkom bij Jeroen's' Tattoo Piercing Shop. Wij zij een relaxe tattoo en piercingshop in de Alexanderpolder. Wij nemen de tijd voor de mensen om tot een tevreden resultaat te komen. Wij hebben korte wachttijden en vaak is inloop mogelijk.
Namakubi Tattoo Rotterdam.
Contact De Tattoo Grot Rotterdam Zuid.
newdawntattoo Tattoo Studio Rotterdam.
Selecteer een pagina. Welkom bij New Dawn Tattoo. Wij zijn een aan huis gevestigde professionele tattooshop in de wijk Kralingse Veer, aan de oostelijke rand van Rotterdam. Wij zijn een door de GGD goedgekeurde shop en u kunt ons terugvinden op de site www.veiligtatoeerenenpiercen.nl.

Contacteer ons